Мениджърът на Челси Маурицио Сари даде да се разбере, че младокът Калъм Хъдсън-Одой няма да мърда от "Стамфорд Бридж", въпреки сериозния интерес от страна на Байерн Мюнхен към него. Германският гранд отправи няколко оферти за младока през януари, но лондончани ги отхвърлиха. 

От "синия" тим отхвърлиха не само предложенията, но и официалното искане за трансфер на 18-годишния футболист, а неговите своеволия определено успяха да ядосат италианския специалист.
Последната оферта на баварците за младока бе на стойност 35 милиона паунда, но и тя бе отхвърлена на момента от лондончани.

"Калъм се справя много добре на терена и съм наистина щастлив, че имам играч като него в състава си. Не съм особено доволен от цялата създала се ситуация около него, но съм наясно, че има и други големи отбори в Англия, които имат същия проблем", обяви Сари.

"Не е лесно да задържиш младите си таланти. Той е един от най-добрите играчи на 18-годишна възраст в цяла Европа и е нормално да има интерес към него, но ние нямаме абсолютно никакво намерение да го продаваме. Мисля, че Калъм ще бъде бъдещето на нашия отбор", добави мениджърът на Челси. 

Младокът има договор с Челси до лятото на 2020 година.