Звездата на Арсенал Алексис Санчес се оказа зарязан от приятелката си. Но и не е като да няма причина за това. Ослепителната 24-годишна танцьорка Валентина Рот го е отсвирила заради ужасяваща постъпка от негова страна. 

Чилиецът повикал няколко свои съотборници, за да го гледат как прави секс с нея. И не само това. Той ги скрил в гардероба и им наредил да снимат всичко. А Валентина нямала никакво понятие от случващото се. 

Впоследствие тя разбрала по нейни канали за изцепката на възлюбения си и го изхвърлиха с грандиозен скандал. Така 25-годишната звезда на Арсенал отново е сам, но върху репутацията му пред жените беше лепнато огромно петно. 

"Предполагам, че на Алексис му е забавно да снима жената, с която прави секс и си мисли, че това е нещо много смешно. Искам да го питам как би се чувствал, ако в моята роля беше сестра му или майка му?"

"Чувствам се предадена и дори насилена от него. За мен той е идиот и, меко казано, ограничен", сподели бясната красавица, след като се разбра, че е била шута на футболиста. Представителите на Санчес все още отказват коментар.