Футболистът на Манчестър Сити Пабло Сабалета не скри, че поддържа топли приятелски отношения със суперзвездата на Барселона и негов сънародник - Лионел Меси. Играчът заяви, че често разговаря със стария си познайник, като допълни, че една от основите теми на техните раздумки е представянето на „гражданите“.

„Спомням си, че когато живеех в Барселона, при престоя ми в Еспаньол, бяхме много близки приятели с Меси. Спомням си още, че когато преминах в Сити, няколко дни след това излезе новината, че Меси подписва с Барса. Това се случи в един голям момент“, разкри Сабалета.

„Когато това с трансферите се случи – Меси много често ме разпитваше за ситуацията в Сити. В началото обаче и аз самият не можех да му кажа много, тъй не знаех много неща. Постепенно натрупах повече опит и информация, а Сити си остана една от основните теми в нашите разговори“, каза още аржентинският състезател на „гражданите“.

„В случай, че ни се наложи да се изправим срещу Барселона в Шампионската лига, ще бъдем подготвени. Мисля, че ще се получи фантастичен мач“, каза още Сабалета.