Крайният защитник на Уест Хем Пабло Сабалета разкри, че идният сезон ще бъде последният му във Висшата лига и може би последният в професионалната му кариера. Наскоро аржентинския бранител удължи договора си с "чуковете" с още една година, но е категоричен, че тя ще бъде финална за него в лондонски тим.

"Честно казано, не знам дали ще спра с футбола след този сезон. Причината да съм тук е, че продължавам да се наслаждавам на футбола си. Мисля, че все още мога да давам 100 процента за отбора и да помагам с опита си. Знам, че вече не съм толкова млад, на 34 години съм и съм близо до края на кариерата си. Но аз продължавам да бъда добър професионалист и да давам всичко от себе си. Приятно ми е да бъдат в отбора и да помагам на по-младите играчи", коментира бившият футболист на Манчестър Сити.

"Това със сигурност ще бъде последният ми сезон в Англия, но все още не знам дали ще е изобщо последният. Предстои ни дълъг сезон и сега не е моментът да мисля за отказване. Висшата лига определено ще ми липсва много", допълни Сабалета.