Звездата на английския национален отбор Уейн Рууни заяви, че е изключително въодушевен от възможността да се завърне в игра в предстоящия решаващ мач с Украйна за класирането на четвъртфиналите на Европейското първенство.

„Чувствам се невероятно отново да бъда част от отбора и от този състав“, коментира Рууни пред Sky Sports News.

„Момчетата се справиха много добре в първите два мача. Надявам се да получа възможност да играя срещу Украйна и да помогна на отбора да се класира за четвъртфиналите“, добави нападателят.

„Чувствам се добре. Взех участие във всяка една от тренировките на отбора. Доволен съм, че ще се завръщам в игра“, продължи футболистът на Манчестър Юнайтед.

„Смятам, че нападателите се справиха много добре в първите два мача. Ние имаме нападатели, които вкарват голове, а това е фантастично. Знам, че трябва най-доброто от себе си, за да успея да се преборя за място в състава. Знам, че Дани се представя много добре, а Анди също се намира в добра форма. Той е добре познатият номер 9. Това са двама много добри играчи. Не трябва да забравяме също така Джърмейн Дефоу. Ние имаме четирима добри нападатели и всеки се бори за своето място в състава“, каза още Уейн Рууни.