До края на тази седмица от Манчестър Юнайтед ще обявят Луис ван Гаал за мениджър на клуба. "Червените дяволи" имаха много лош сезон и сега ще се опитат да възстановят позиции в Премиършип.

Холандецът се смята за един от най-добрите треньори в света. Той обаче е и много строг и според местния футболен експерт Марсел ван дер Краан, играчите на Юнайтед ще трябва да казват на мениджъра си всичко до най-малки детайли, включително и какво са вечеряли.

"Не мисля, че Уейн Рууни вече ще може да изпие една бира, където и да е в Манчестър, без Ван Гаал да разбере. Той ще трябва да казва в колко ще си легне."

"Трябва да му казва дали е ял спагети или чипс за вечеря, и ако е ял чипс Ван Гаал ще го чака следващата сутрин. Звучи ви смешно, но всички играчи от националния отбор на Холандия ще го правят на Мондиала."

"То е нещо като ежедневен блог, в който всеки описва ден за ден как живее. Това е полезно за Ван Гаал, за да види дали работи с професионалисти. Той е голям професионалист и очаква същото от играчите си", каза Ван дер Краан.

Въпреки ефективността на Ван Гаал Рууни може да се почувства много некомфортно, след като е свикнал на специално отношение в Юнайтед.

Освен това слуховете са, че Робин ван Перси ще е капитан на тима, а това още по-малко ще се понрави на Ру. /БГНЕС