Колийн и Уейн Рууни ще подновят своите сватбени обети, след като отново са намерили любовта помежду си, твърдят жълтите издания на Острова.

Половинката на нападателя на Манчестър Юнайтед споделила пред „Daily Star”, че по време на ваканцията в Дубай, любовната искра между нея и мъжа й отново пламнала.

Отношенията в семейство Рууни бяха сериозно разтърсени след разкритията на медиите в Англия, че футболистът изневерявал на жена си, докато тя била бременна.

Колийн, явно простила на неверния си мъж, говори за първи след скандалните информации, като споделила, че вече е „добре”.

„Дойдохме в Дубай, за да избягаме от всичко. Искахме малко почивка. Заслужаваме го след всичко, което се случи. С Уейн вече сме добре. Искаме само малко покой. Малко време за нас”, признава Колийн.

Тя разкрива още, че двамата ще подновят сватбените си клетви с пищна церемония на Италианската Ривиера през юни 2011 година. С нея ще отбележат третата годишнина от своя брак.

Според Колийн, това би помогнало на брака й с футболиста, като така ще бъде забравен по-бързо спомена за проститутката, с която Рууни изневерявал на бременната си съпруга.