Небръснат, потен, мръсен, ядящ студен боб на стълбите на ужасно изглеждащата си каравана в Манчестър – кой ли може да е това? Суперзвездата на английския футбол Уейн Рууни!

Но привържениците на „трите лъва” могат да бъдат спокойни. Голаджията все още не е изхвърлен от жена си и не е изхарчил всичките си пари, след като Манчестър Юнайтед се провали през този сезон.

Просто Рууни е звездата в новата страхотна реклама на Nikе, която се очаква да стане голям хит. Идеята зад кампанията „Напиши бъдещето” е, как най-малката грешка може да доведе до доживотна слава или до огромно нещастие.

В рекламата, Рууни се подхлъзва и пропуска да подаде на своя съотборник Тио Уолкът по време на мач с Франция на Световното първенство, при резултат 1:1. Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери взима топката и слага край на мечтите на англичаните.

Следващите сцени показват, как Уейн пада на колене и осмисля своята кариера, която е стигнала дъното. Рууни си представя предстоящия си живот във физическа немощ и самота. Той зарязва футбола и започва да се грижи за тревата на „Олд Трафорд”, вече забравил за мечтите си за Световната купа.

Сцените показват, че освен страхотен нападател, англичанинът е и страхотен актьор. В рекламата освен него участват звезди като Дидие Дрогба, Фабио Канаваро, Кристиано Роналдо, Роналдиньо, Тио Уолкът, Сеск Фабрегас и Андрес Иниеста.

Предварителните очаквания са, че видеото ще бъде най-добрата реклама на Световно първенство, която някога феновете са виждали.

Снимки на потресаващо изглеждащия Рууни можете да видите ТУК!