Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни отпразнува рождения си ден снощи, но с две от звездите на Сити, които нанесоха унизителното поражение на „червените дяволи” с 6:1 насред „Олд Трафорд”.

Футболистът празнува своя 26-и рожден ден днес, но отбеляза събитието снощи в любимия си китайски ресторант в центъра на Манчестър. Фенове на играча обаче са били зашеметени, когато видели в заведението да влизат две от звездите на „гражданите” – Джо Харт и Гарет Бари.

Нападателят на Манчестър Юнайтед наел целия ресторант за вечерта, за да отпразнува рождения си ден заедно с приятелите си, вероятно считайки и че неговият тим ще е победител от манчестърското дерби.

25-годишният Джо Харт е бил придружен от своята приятелка Кимбърли Крю, докато Гарет Бари отишъл на празника със съпругата си Луис. Питър Крауч и неговата половинка Абигел Кланси също уважили Уейн Рууни. Красавицата била облечена в мини рокля с леопардова щампа.

Г-жа Рууни пък заложила на зашеметяваща червена рокля, въпреки че този цвят вече не е на мода в Манчестър след дербито вчера.

„Ако бъда честен, той изглеждаше малко нещастен в началото, но това едва ли е изненада, заради резултата от мача. Но по-късно той се оживи. Всички си изкараха весело”, заяви очевидец на събитието.