Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни може би е изиграл последния си мач за "червените дяволи" този сезон срещу Норич миналия уикенд.

Тогава той напусна терена с контузия, за която имаше съмнения, че е сериозна. Оказа се обаче, че не е така, но пък сега са се появили други проблеми с него.

"Уейн има леко разтежение, а в същото време е пипнал и вирус. Трябва да сме много внимателни с него, защото сега имунната му система е отслабена."

"Въпреки всичко, Уейн иска да се появи на терена, затова ще следим състоянието му в следващите часове. Ще преценяваме как да постъпим", сподели временният мениджър Райън Гигс.

Добрата новина е, че все по-близо до завръщане е холандският нападател Робин ван Перси. Той е аут от средата на март, след като контузи коляното си в мача с Олимпиакос от Шампионската лига.

"Робин вече поднови тренировки и на мен лично ми изглежда все по-добре. Може би му е още рано за мачове, а може би не. Ще разберем утре как е", сподели още Гигс.

Ако не се появи на терена срещу Съндърланд в събота, със сигурност Ван Перси ще играе в последните два мача с Хъл Сити и Саутхемптън следващата седмица.