Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и годеницата му Колийн МакЛафлин сключиха договор за медийно отразяване на сватбата им за рекордната сума от 2.5 милиона паунда.

Двойката ще получи невероятни пари, за да може светът да стане свидетел на церемонията през лятото. Цифрата надхвърля с половин милион полученото от актрисата Лиз Хърли и Арун Наяр миналата година.

Все още се пази в тайна компанията, която е платила милионите. „Наистина сумата изглежда на пръв поглед феноменална, но Уейн и Колийн буквално превръщат всичко в злато. Наистина оставиха Виктория и Дейвид в сянката си,” казва източник.

В семейния дом на Уейн и Колийн обаче не всичко е фойерверки и песни, защото информациите твърдят, че мис МакЛафлин е отказала да изпрати покани на огромната фамилия на Рууни. На сватбата ще присъстват само родителите на Уейн и братята му, тъй като Колийн не иска да има изстъпления, както на партито по случай рождения й ден миналата година. Тогава част от фамилия Рууни се сби с персонала, обслужващ купона и предизвика огромен скандал.

Липсата на покани за семейството на младоженеца обаче се отразява на отношенията между двамата, тъй като Рууни иска близките му да станат свидетели на брака.