Издателите на двете най-големи лайфстайл списания в света – ОК! и Hello! са пред истинска междузвездна война. Причина за това са снимките от предстоящата сватба на Уейн Рууни и Колийн МакЛафлин, или по-скоро – правата за фотосите.

Уейн и Колийн ще се венчаят през следващата година, но според „Обзървър”, ОК! вече води правна битка с основния си враг Hello!, за да сложи ръка върху снимките.

Безспорно това ще е едно от събитията на годината и никое издание не може да си позволи да го пропусне, но въпросът е кой ще грабне първите, ексклузивни кадри.

От ОК! твърдят, че разполагат с предварително споразумение, подписано преди 18-я рожден ден на Уейн, но от Hello! настояват, че са сключили сделка за 1 милион паунда, като част от договорката за снимките от 21-я рожден ден на Колийн, които първо се появиха на корицата на Hello!.

Издателите на ОК! твърдят, че опция в споразумението им дава право да отправят първа оферта към двойката, както и да наддават срещу следващи предложения.

Както изглежда, единствени победители от сблъсъка между двете списания ще бъдат Уейн и Колийн, които ще получат чували с пари за сватбените си снимки.