Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е решил да направи екстравагантен коледен подарък на годеницата си Колийн МакЛафлин. Уейн иска и бъдещата му половинка да изпита адреналина от скок с парашут. Затова вече е резервирал самолет и обучение по парашутизъм за Колийн. Младата госпожица ще мине шест урока, преди да бъде хвърлена във въздуха.

Приятели на двойката разкриха: „Уейн се опитваше да измисли добър подарък за Колийн за Коледа от доста време. Тя се хвали често с това, че е много смела, а той я подбива, че е страхливка. Колийн заяви, че може дори да скочи с парашут, но Уейн не вярва. Затова й запази часове и сега ще стане ясно дали може да го направи.”

„Той искаше също да скочи, но сър Алекс Фъргюсън, неговият агент и застрахователите може би ще се възпротивят,” допълва източникът.

Както е известно, елитните футболисти имат огромни застрахователни полици и много неща, като екстремните спортове, не са им позволени по договор. Дейвид Бекъм например има забрана да кара ски и сърф.

Не е ясно кога ще започнат уроците на Колийн МакЛафлин, която снощи, заедно с родителите си замина за Ню Йорк, за да пазарува за коледните празници…Докато е в САЩ тя ще наблюдава и боксовият супермач между Рики Хатън, близък неин приятел, и Флойд Мейуедър в Лас Вегас утре.