Президентът на Барселона Сандро Росей изглежда не се е отказал от намерението си да привлече капитана на Арсенал Сеск Фабрегас.

Испанският национален полузащитник е юноша на каталунците и от Камп Ноу се опитаха да си го върнат през лятото, но топчиите категорично отказаха да го продадат.

„Ще подпишем ли със Сеск това лято? Ще видите през юни”, каза босът на Барса пред репортери по време на събитие в Аренис де Мар.

Запитан дали бразилският десен бек Дани Алвес ще остане в Барселона, Росей заяви „Ще бъде абсурд да сложим край на нашите взаимоотношения.”

„Двете страни ще се концентрират върху материята по възможно най-добрия начин и съм сигурен, че няма да има проблеми. Къде Дани би се чувствал по-добре от тук?”, каза още Сандро Росей относно ситуацията около липсата на нов договор с Даниел Алвес.

Ето какво още каза президентът на Барса по други теми: „Важно е да инвестираме в местни играчи. Това е наша политика и това е бъдещето на футбола.”

„И тримата – Меси, Шави и Иниеста, заслужаваха Златната топка. Щях да съм щастлив да я спечели всеки един от тях. Това е триумф на клубния ни модел”, сподели Росей.