Кристиано Роналдо заяви след днешната загуба от Портсмут с 0:1 и отпадането на Манчестър Юнайтед от ФА Къп, че не получава нужната сигурност от реферите, като сподели страха си от евентуална контузия.

Крилото на „червените дяволи” не получи чиста дузпа в седмата минута, когато бе фаулиран от играч на гостите в наказателното поле. Инцидентът бе последван от нарушения срещу португалеца по време на цялата среща.

„Цялата ситуация бе доста фрустрираща – реферът не пожела да отсъди дузпата, направо не е за вярване. Дори не искаше да им вдига жълти картони. Изключително разочарован съм”, сподели Роналдо.

Веднага след мача и наставника на „червените дяволи” също се изказа остро срещу главния съдия на днешната четвъртфинална среща.

„Все пак, контролирахме срещата през цялото време, не успяхме да вкараме гол. Един шут на Карик бе изчистен от голлинията, Патрис удари греда. Имахме голям шанс да спечелим ФА Къп… Сега мислим за Висшата лига и за Шампионската лига. Това са приоритетите пред нас”, добави португалската звезда.