Жълтата преса в Англия стигна до заключението, че португалската звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо все още не се е оженил, тъй като не е намерил точният тип жена, която да прилича на майка му Долорес Авейро.

Според „News of the World” Роналдо е мамин син и това му влияе изключително много при избора на жена. Вестникът твърди, че най-близки черти до тези на майката на Роналдо имат Джема Аткинсън и Нереида Гаярдо, които са две от бившите приятелки на португалеца.

54-годишната майка на Роналдо изгледа вчера дербито между Манчестър Юнайтед и Ливърпул на стадион „Олд Трафърд” и направи впечатление със своята модерна шапка от истинска кожа, блуза с инициалите на своя син и къси панталонки, които той много харесва.

Майката на Кристиано веднага бе разпозната. Феновете на Манчестър Юнайтед заявиха, че повечето досегашни приятелки на португалеца приличат по нещо на Долорес, но може би той търси неговата избраница да има по-голяма прилика с майка му.

„News of the World” не забравя да отбележи, че англичанките имат малки шансове да се доберат до сърцето на Роналдо, тъй като той си признава, че португалките, испанките, бразилките и източно европейките са неговите фаворитки.