Таблоидите отдавна са разкрили, че Кристиано Роналдо е непоправимо конте. Младият португалец реши да поддържа имиджа си, като това лято отдели най-много внимание…на тена си. След седмици под палещото слънце в Лос Анжелис, плейбоят вече е придобил изключителен загар, за които съпругите на всички негови колеги могат само да му завиждат.

Роналдо вече започна да се чувства като у дома си в Холивуд, и неслучайно прилича на някои местен латино-актьор. Португалецът не пропускаше чинно да се намаже с плажно олио, а на определени периоди сменяше позата си, за да има равномерен загар.

Дори навъртащите се край него пищни девойки не успяха да го разсеят от приятното занимание, въпреки че Роналдо като истински мъж не пропускаше да огледа положението.

В петък и събота той отдъхваше в популярното срещите на знаменитости „Вила”, където се изявяваше като скаут на присъстващите жени. Друг посетител на клуба заяви: „Той оглеждаше внимателно присъстващите и избираше трите си фаворитки. После ги заговаряше една по една. Ако не му допаднеше, викаше някои от приятелите си да го измъкне, и се преместваше на следващата.”