Кристиано Роналдо най-вероятно няма да бъде глобен от ръководството на Манчестър Юнайтед, заради оргията, която бе организирал преди няколко дни, информира „Times”. Футболистът бе извикал 5 проститутки в собствения си дом. В купона бяха взели участие и двете нови попълнения на „Олд ТрафордНани и Андерсон.

Наставникът на „червените дяволисър Алекс Фъргюсън е известен с това, че държи изключително много на дисциплината на играчите. Някои от бившите му състезатели понесоха гнева му, заради прекалените забавления, като Дуайт Йорк, който бе правил еротични записи със съотборника си Марк Боснич, когато двамата играеха в Юнайтед.

Роналдo, Нани и Андерсон ще избегнат клубните санкции, тъй като са се забавлявали в частен дом, освен това забавата се е състояла, след мач, когато няма и наложен вечерен час. Друго оневиняващо обстоятелство е, че Юнайтед нямаше мач в близките 6 дни.

Единствената въпросителна след „инцидента” е свързана с начина, по който ще реагират собствениците на клуба - членовете на американската фамилия Глейзър.