Крилото на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо вече има 22 гола през този сезон, като е изиграл 25 мача. Въпреки страхотното постижение, и силите, които португалецът хвърля във всеки двубой, той настоя пред мениджъра Сър Алекс Фъргюсън да не го оставя да почива.

„По това време миналата година треньорът ми даде почивка от четири-пет дни,” сподели Роналдо пред „Мирър”. „Но онези, които ме познават, знаят, че аз искам само едно – да играя. Просто искам да играя, да вкарвам голове и да постигам успехи с отбора.”

„Наслаждавам се на престоя си в Манчестър. В момента няма много слънце, но това не е проблем. Времето не е най-важното,” допълни младокът. „През 2007 направих много добри мачове и играх доста добре. Вкарах много голове, изработих няколко и като цяло, сезонът бе страхотен. Но тази година съм на същото ниво. Искам да се уча и да играя.”

„Искам да отбележа колкото се може повече попадения. Пред мен се откриват много възможности, защото съотборниците ми подават хубави пасове, а и ние играем много мачове, не само във Висшата лига, а и в Шампионската лига и ФА Къп,” каза още Роналдо.