Кристиано Роналдо поздрави своя съотборник в Манчестър Юнайтед Андерсон за отличното му представяне, откакто дойде на „Олд Трафорд”, като дори го сравни футболисти като Пол Скоулс и Рой Кийн.

Първоначално се смяташе, че 19-годишният футболист не е успял да впечатли наставникът на „червените дяволисър Алекс Фъргюсън, но в последно време, Андерсон се представя на изключително високо ниво и показва, че има място в титулярната единайсеторка на английските шампиони.

Андерсон е фантастичен играч, и за никого в Юнайтед не е изненадващ фактът, че той се справя толкова добре”, каза Роналдо.

„Той е млад, а вече има доста голям принос за отбора, откакто се присъедини към нас. Разбира се, това че е само на 19 години, не го прави по-малко мъж от останалите състезатели, не означава, че не може да се бори с тези, които са по-стари и по-опитни”, продължи португалският национал.

Андерсон е различен от Скоулс и Кийн, но притежава подобни на техните качества. Всеки футболист притежава собствен стил, собствен начин на мислене, а Андерсон вече започна да показва на хората какви невероятни качества притежава”, завърши Кристиано.