Питър Крауч ще се жени за своята дългогодишна приятелка Аби Кланси, след като красавицата е казала „Да” на коленичилия пред нея футболист.

„Аби бе развълнувана. Тя не трябваше да мисли и каза „Да” веднага. Тя плачеше от щастие и се хвърли на неговите рамена”, заяви свидетел на сцената. „Бе толкова щастлив, романтичен и магически момент”.

Крауч, който излиза с Кланси от 4 години, зададе може би най-важния въпрос в живота си по време на ваканцията на двамата в Сардиния. След това щастливата двойка е заминала за Ибиза, където е довършила почивката си. Очаква се Крауч и Кланси да искат голяма сватба.

„Все още не са определили дата. Питър просто реши, че е точното време да пренесе тяхната връзка една стъпка напред”, разкри източник, близък до футболиста, пред „Сън”.

„Той мислеше за това да се сгоди от известно време, но искаше да изчака идеалния момент. Той смяташе, че ще е страхотно да помоли Аби да се омъжи за него, докато са само двамата в Сардиния”, допълни източникът.

Неговият агент Джонатан Барнет потвърди, че двойката е сгодена. Новината дойде само ден, след като стана ясно, че Крауч е много близо до трансфер в Съндърланд.