Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс ще направи всичко възможно, за да доведе в клуба ненужния в Манчестър Сити Скот Синклеър.

Новината е доста изненадваща, тъй като доскоро единствено Уест Бромич Албиън проявяваше интерес към крилото, чийто качества са добре познати на Роджърс от общия им престой в Суонси Сити. По последни инфомации обаче преговорите между „гражданите“ и „дроздовете“ са пропаднали, което може да отвори вратата пред Ливърпул.

От Сити държат да получат 2 милиона паунда за преотстъпването на Синклеър и още 4 милиона след 12 месеца, ако купувачът му реши да направи трансфера постоянен. От Уест Бром обаче се надяваха да минат единствено с пълното покриване на 60-те хиляди паунда, които играчът прибира на „Етихад“.

За намесата на Ливърпул сигнализират и част от коефициентите във водещите букмейкърски къщи на Острова. Една от тях е свалила оценката си за шансовете на Синклеър за трансфер в Ливърпул от 66/1 до 5/4.

24-годишният футболист премина в Сити през миналото лято, след като „небесно сините“ платиха за него 6,2 милиона паунда на Суонси.