Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че отборът на практика сам е причинил тежкото си поражение с 0:3 от Уест Хем у дома заради многото допуснати грешки.

До домакинството срещу „чуковете“ от 4-ия кръг мърсисайдци нямаха поражение и допуснат гол в мрежата си, ала сюрпризираха неприятно своите фенове, като още до 30-ата минута изоставаха с 0:2. Впоследствие ситуацията им се влоши още повече заради червения картон на Филипе Коутиньо, а макар Уест Хем също да остана с 10 души (изгонен бе Марк Ноубъл), лондончани стигнаха до още един гол в продължението.

„Ако говорим за цялостното ни представяне, то аз съм разочарован“, каза Роджърс след мача. „Още щом допуснахме ранния гол така и не можахме да се върнем в мача. Нашата игра с и без топката ще бъде много по-добра в следващите мачове.“

„До днес моралът и увереността в отбора бяха много високи. Знаем, че голяма част от головете са по наша вина. Позволихме леки попадения и това е най-голямото ми разочарование. Все пак съм щастливец, че работя с честна група от играчи. На това ниво трябва да можеш да обръщаш нещата в своя полза и това очаквам в следващия мач“, заяви северноирландецът.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!