Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс може да пусне новото попълнение Алберто Морено като титуляр в мача срещу Манчестър Сити тази вечер. Двубоят е последен от програмата за втория кръг във Висшата лига и изправя един срещу друг двата отбора, които през миналия сезон бяха в битката за трофея до последно.

Срещата започва от 22 часа българско време и можете да проследите на живо както в ефира на телевизия „Диема“, така и на платформата play.gong.bg.

Наставникът на „червените“ със сигурност ще търси реванш за изпуснатата титла, като намекна за евентуално участие на Морено, който тренира с тима едва от няколко дни.

„Той има огромен потенциал“, каза Роджърс. „Трябваше да вземем играч отляво. Наблюдавахме от известно време и когато почувствахме, че цената е оправдана, успяхме да сключим сделката.“

„Алберто е наистина вълнуващ млад футболист. Когато го гледаш, разбираш, че обича да се включва в атака, много е бърз и доставя добри топки. На 22 години той е зареден с глад за успехи. Има какво още да подобрява в играта си, но си остава един от тези играчи, които доведохме това лято, готови да се включат на момента“, допълни северноирландецът.

„Миналата седмица направихме тренировъчен мач и той изглеждаше много добре. Морено е момче, което ще пасне добре в нашите методи на работа“, допълни Роджърс.