Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че новата контузия на Даниел Стъридж е истински удар по амбициите на „червените“. Босът на тима от „Анфийлд“ обаче допълни, че има кой да замести голмайстора на тима, въпреки слабото представяне на Ливърпул в отсъствието на Стъридж.

Английският национал пропусна пет седмици, след като получи травма в бедрото по време на лагер с „трите лъва“. Очакваше се Стъридж да се завърне на терена в мача срещу КПР в неделя, но новата контузия на нападателя ще възпрепятства това.

„Даниел разтегна мускул в прасеца. По всичко изглежда, че той ще бъде аут още между две и четири седмици. Това е голям удар за нас, тъй като тъкмо очаквахме той да се върне. Даниел работи неуморно“, коментира Роджърс.

„Ние обаче имаме и други играчи, които тренират и работят усилено и ще се обърнем към тях. Точно заради това надградихме отбора през лятото.“

„Марио дава най-доброто от себе си. Той работи много здраво по време на международната пауза. Той е добро момче и иска да впечатли. Той работи като лъв през последните две седмици. Никой не иска да се докаже повече от него“, сподели още наставникът на мърсисайдци.