Братът на Райън Гигс – Родри, се опитва да възстанови отношенията със съпругата си Наташа, след грандиозния секс скандал, в който основно действащо лице бе звездата на Манчестър Юнайтед.

Гнусната семейна тайна изскочи на бял свят чрез английските таблоиди през изминалата година. Тогава стана ясно, че Райън Гигс е имал 8-годишна връзка с жената на своя брат.

„Обичам Родри и работим много усилено за приятелството си. Не знам какво ще се случи в бъдеще, но сега просто се радвам, че сме на прав път“, сподели прелюбодейката Наташа в социалната мрежа Twitter, след като узна от медиите, че съпругът й прощава прегрешенията й.

Родри и Наташа ще се опитат да спасят брака си, в името на двете си деца, разкрива „Сън“. Пред изданието Родри разкри, че неговият брат настоява отново да бъдат братя, но самият той не дава признаци, че може да се помири с футболиста на Манчестър Юнайтед.

Цялата тайна за случилото се между братята излезе през лятото на 2011, само няколко седмици, след като се появиха доказателства, че Райън Гигс е изневерявал на законната си съпруга с една от участничките в местното шоу Биг Брадър - Имоджен Томас. Тогава се разбра, че футболистът и Наташа са се срещали години наред.

Гигс и Наташа се виждат за първи път преди 8 години, в един от нощните клубове в Манчестър, когато тя е все още на 20. Наташа наскоро се е разделила с бащата на първото си дете, а Гигс вече е имал връзка с настоящата си жена Стейси. През май 2003 година обаче Наташа започва да излиза с брата на Райън - Родри, а два месеца по-късно срещите им спират. Аферата им обаче е възобновена през 2004 година. След около две години тя ражда дете на брата на Райън Гигс - Родри. Синът им се появява на бял свят през август 2006 година, а Стейси ражда второ си дете два месеца по-късно.