Братът на Райън Гигс – Родри, все още не може да се примири с това, което е направил неговият най-близък роднина. От около 10 дни таблоидите на Острова не спират да пишат за семейната драма, в основата на която се оказа футболистът на Манчестър Юнайтед и съпругата на брат му – Наташа.

Според „Сън”, сега Родри настоява да се срещне лице в лице с Райън, за да му поиска обяснение за случилото се. 34-годишният Родри изхвърли от дома им Наташа, след като стана ясно, че е имала 8-годишна афера с Райън Гигс. Играчът на „червените дяволи” пък избяга от очите на хората заедно със своята съпруга Стейси, която му прости и реши да остане при него.

Родри, който е прекарал съботната вечер с приятели в любимия нощен клуб на брат си, говорил с Райън по телефона, в опит да изгладят отношенията си, но семеен приятел разкри, че ситуацията далеч не е толкова гладка. Членовете на фамилията се притесняват, че при среща межди двата може да се стигне до бой.

„Майка му Лин му е казала да не прави нищо глупаво”, сподели източникът, който смята, че може да се стигне до кръвопролития. „Родри иска само да го погледне в очите, за да му разкаже истината. Това е единственият начин да продължат напред.”

Напрежението между двамата братя нарасна, след като вчера стана ясно, че Наташа дори е абортирала от футболиста на Манчестър Юнайтед. Тя научила, че е бременна от Райън, няколко седмици преди да се омъжи за брат му.