Стражът на Тотнъм Пол Робинсън вярва, че възвръща формата си, като сподели, че се чувства готов да застане отново на вратата на националния отбор на Англия.

Вратарят на „шпорите” изкара някои катастрофални момента в последните 12 месеца в мачове, както за клуба си, така и за „трите лъва”. Но в последно време, Робо показва, че върви в правилната посока.

Съотборникът на Митко Бербатов изпадна от сметките на Стив МакЛарън, докато той все още водеше Англия, за решаващия мач с Хърватия, но заместникът му Скот Карсън не оправда доверието, което му бе гласувано. Така, двамата ще се борят наравно за поста на титулярен страж под ръководството на Фабио Капело.

„Много съм доволен от играта си в последните мачове”, призна Пол, който не допусна гол в своята врата при последния мач на Тотнъм срещу Манчестър Сити за Карлинг Къп. „Шпорите” спечелиха с 2:0.

„Връщам си формата. Признавам, че увереността в собствените ми възможности бе разколебана в даден период, което се отрази и върху представянето ми на терена. Увереността обаче се връща, и мисля, че хората могат да видят това в последните ми срещи. Връщам се към най-доброто, на което съм способен”, сподели още Робинсън, който има време до февруари, за да убеди Капело, че наистина заслужава да пази на вратата на Англия.