Вратарят на Тотнъм Пол Робинсън смята, че е отговорил подобаващо на критиците си, след като взе участие в снощния мач с Анортозис, вместо да си почине, както бе първоначално запланувано.

Стражът направи две фатални грешки в мача с Астън Вила от Премиършип през миналия уикенд, завършил 4:4. Този провал е подтикнал Робинсън да вземе участие в срещата от турнира за Купата на УЕФА, вместо да замине на почивка.

При снощното инкасирано попадение, Пол нямаше шанс, но попадение на Роби Кийн, донесе равенството за „шпорите”, които минаха в груповата фаза с общ резултат от двете с кипърския тим – 7:2.

„Нямаше да играя, дори не трябваше да пътувам с отбора. Но след начина, по който се представих срещу Вила, исках да забравя за тази среща, колкото се може по-бързо, като направя добър мач”, каза стражът на Тотнъм пред „Daily Mail”.

„Критика към един вратар е винаги доста сурова, особено ако прави такива грешки. Ако се състезаваш и за Англия, критиката ще бъде направо смазваща. Но и аз бъркам, все пак съм човешко същество”, разкайва се Пол.