Робиньо е много ядосан на ръководството на Реал Мадрид за отношението към него и затова иска да премине в Челси, разкри агентът на „кариоката” Рибейро.

Бразилската звезда бе свързван с трансфер в Челси или Манчестър Юнайтед през цялото лято, но условието на Реал бе първо да купи Кристиано Роналдо.

Самият футболист обаче иска да напусне незабавно клуба, след като вече има официална оферта от страна на Челси.

„Челси направи официална оферта за Робиньо”, заяви агентът. „Не знам точната сума, но предложението е факт”.

„Робиньо е много ядосан от начина, по който ръководителите на Реал Мадрид се отнасяха с него. Той ми звъни всеки ден, за да разбере, какво става с бъдещето му и се налага да му казвам, че никой не ми се е обаждал”, обясни агентът.

„Прекарах три дни в опити а говоря с директорите на Реал, но те всички са изчезнали. Робиньо не разбира нищо. Той иска да е най-добрият играч на света, но в Реал не може да постигне това нещо, защото те се отнасят с него като с нормален играч”.

„Те искаха да купят Кристиано Роналдо, но не можаха. Втората опция бе Ван дер Ваарт, третата Вия и тогава на четвърто място е Робиньо”.

„Планът на Робиньо бе да играе много години в Реал Мадрид и после да се върне с Сантос”, разкри Рибейро. „Къде ще намери по-добър отбор от Реал Мадрид?”

„Сега обаче той не получава подкрепата, от която се нуждае и знае, че Сколари е готов да го вземе, защото го познава и говори често с него”, допълни агентът.