Нападателят Роби Фаулър изигра вчера последния си домакински мач с Ливърпул и пропусна шанса да се сбогува с публиката с гол, тъй като бе сменен само минута преди съдията да свири дузпа в полза на „червените”. Той заяви, че по-важното е, че Ливърпул не допусна поражение. Фаулър се надява да играе на финала срещу Милан на 23-ти май и по възможност да отбележи във вратата на „росонерите”.

„Надявам се, че може би мачът срещу Чарлтън няма да бъде последният в кариерата ми” – каза легендарният играч на Ливърпул - „Като всеки тук аз искам да участвам във финала на Шампионската лига.”

„Всички ние искаме да играем. Аз не съм различен, така че се надявам това да не е краят и аз да допринеса с нещо в Атина.”

„Да бъда заменен минута преди да получим дузпа беше от типичните неща, които ми се случиха през сезона., но това беше добър ден. Иска ми се да бях вкарал гол, но по-важното е, че не загубихме в последния ми мач на Анфиилд.”

„Имах много хубава кариера тук в Ливърпул. Беше емоционален момент. Аз вървях около игрището в края и не мога да се отблагодаря достатъчно на хората, които ми дадоха шанс да се завърна в Ливърпул. Това ми даде шанс да се сбогувам както трябва, защото не го бях направил при първия ми престой тук” - добави Роби Фаулър