Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини реши, че публичното назидание може би ще му помогне да повиши формата на играчите си. Времената за италианския специалист не са много добри, а напрежението в тима расте неимоверно.

The Sun съобщава, че треньорът се е ядосал и дори си е позволил да нападне публично Самир Насри. Мениджърът е побеснял заради формата и отношението на футболиста към тренировките на „гражданите“ през настоящия сезон.

Според Роберто Манчини, Самир Насри показва само 50 процента от възможностите си: „Самир можеше да се представи по-добре през тази година. Той е топ играч, но не е на това ниво в момента. Понякога футболистите смятат, че е достатъчно това, което са направили през изминалата година и не разбират, че всеки ден трябва да се доказват.“

25-годишният Самир Насри бе оставен на пейката през изминалата седмица, при победата над Лийдс за ФА Къп. Има малка вероятност играчът да се появи на терена срещу Челси в неделя, съдейки по думите на италианския мениджър.

„Самир има фантастични качества. Той винаги трябва да играе добре. Играч с тези качества, може да бъде един от най-добрите в Европа. Но това не се случва“, добави още Манчини.