Италианският мениджър Роберто Манчини е пристрастен. Всеки човек си има своите малки тайни, които го карат да се чувстват добре, но медиите откриха какъв е грехът на наставника на Манчестър Сити. Оказа се, че Манчини злоупотребява с плодови бонбони.

47-годишният мениджър ги дъвче всеки път, когато неговият отбор е на терена. Откакто е в Манчестър, Роберто Манчини се е пристрастил към желираните бонбони, които му били предложени веднъж по време на тренировка. И оттогава... треньорът има нов порок.

Източник на „Сън“, близък до клуба, разкри: „Той винаги има скрити от тях в джобовете. Роберто обича да ги яде, когато се концентрира на резервната скамейка.“

Любопитното е, че въпреки че са от любимите му, мениджърът често предлага на околните от своите бонбони. Роберто Манчини не проявява егоизъм и винаги черпи своите помощници Дейвид Плат и Брайън Кид.

Иронията е в това, че бонбоните не са в син цвят, и дори има червени – цветът на градския съперник – Манчестър Юнайтед. Сър Алекс Фъргюстън обаче си има своя мания. Шотландецът предпочита дъвките.