Настоящият капитан на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че няма място за притеснение на този етап, въпреки головата суша, която преследва отбора от началото на сезона.

След като победиха Рома с 1:0 в мача от Шампионската лига, „червените дяволи” се изправят като гости срещу Уигън този уикенд.

„Мисля, че се защитаваме много добре, от нападението до вратаря, сигурен съм, че ако продължим да го правим, най-накрая ще си получим и наградата. Засега показваме доста добър футбол”, коментира бранителят.

„Всичко опира до това, да сме по-концентрирани отпред и да се възползваме от шансовете, които създаваме, а те са сравнително достатъчно, но все още не съумяваме да ги вкараме. Все пак, хубавото е, че можем да стигаме до позиции за гол, ако това не ставаше, тогава наистина щеше да има, за какво да се притесняваме”, продължи Рио.

„Не смятам, че класирането във Висшата лига до момента е, толкова решаващо. Важното е да си около първите четири места. Ако започнеш да губиш много точки и станеш осми или десети, това вече ще е неприятно”, завърши играчът на Манчестър Юннайтед.