Футболистът на Фулъм Саша Рийтер разкри, че очаква през лятото да бъдат направени много промени в състава на „котиджърс“. Рийтер, който играе в тима под наем от Кьолн, прави много солиден сезон като изигра 36 мача за тима, с които най-вероятно ще си спечели постоянен договор.

Изказването на Рийтер идва само няколко дни, след като се появиха информации, че мениджърът Мартин Йол и звездата Димитър Бербатов обмислят да напуснат Фулъм. В същото време не е ясно бъдещето на Станислав Манолев, който също играе под наем в тима от Лондон. Освен това пък „котиджърс“ имат и интерес към българския национален вратар Николай Михайлов.

„Нормално е, че ако играеш добре други клубове ще искат да те купят“, сподели немецът. „Ако някои играчи напуснат, други играчи ще дойдат и мисля, че Фулъм ще има страхотен отбор следващата година.“

„Не бе лесно за нас, след като загубихме много добри играчи като Дембеле и Демпси, които вкараха много голове миналия сезон. Нашата цел бе да сме в топ 10 и да се надяваме, че ще успеем да я постигнем и след това е важно да надградим за следващия сезон.“

„Ще има много промени в отбора това лято. Някои нови играчи ще дойдат, някои играчи ще напуснат, но ще бъдем подготвени за следващия сезон“, допълни крайният бранител.