Защитникът на Манчестър Сити Майка Ричардс ще бъде готов за началото на следващия сезон, това показаха последните направени прегледи.

Английският национал бе ключова фигура за Сити по време на добрия им старт пре миналия шампиони. Той пропусна последните мачове на „гражданите” заради операция на коляното.

Сега обае всичко е наред и бранителят чака с нетърпение да започне работа с новия мениджър Марк Хюз.

„За мен тази контузия беше много неприятна, но имах добро лято”, заяви той за официалния сайт на клуба, където играе заедно с Мартин Петров и Валери Божинов.

„Отидох до Маями с някои от момчетата. Беше хубаво да се махна след начина, по който се разви сезонът. Тези няколко седмици далеч оттук бяха чудесно, но сега искам да се завърне във футбола, особено след контузията ми, и да покажа на всички какво мога”.

„Възстановяването ми върви чудесно и бяха на няколко пъти през тази седмица в Карингтън, за да подобря физическото си ниво”.

„Всичко изглежда добре и може би повече няма да имам проблеми. Очаквам с нетърпение предсезонната подготовка, защото се чувствам така, сякаш не съм играл от години”, допълни Ричардс.