Благородният бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд влезе в ролята на рицар на бял кон и спаси изпадналата в беда красавица Франсоа Буфал.

Драматична е съдбата на изключително надарената брюнетка, която заради прелестите си е получила множество откази от компании за реклама на дамско бельо. Именно тук се намесва и защитникът на „червените дяволи”, който се притече на помощ на Буфал, като я нае за лице на електронното си списание.

Хубавицата, красила предната корица на „Maxim” е впечатлила Рио по време на интервю: „Когато станах на 16, спрях да се занимавам с театър и телевизия, защото на всеки кастинг, на който се явявах, ме отрязваха, тъй като съм имала „необичайна” фигура за възрастта си”, откровено споделя Франсоа.

„Опитах се да си намеря работа като модел на бельо, но се оказа, че бюстът ми е прекалено голям. Получих доста предложения, но всичките бяха да се появявам гола, а това не е посоката, в която искам да се развивам”, добавя тя.

„Бях се отчаяла, но това още повече ме мотивира да стана известна заради това, което съм, а не заради начина, по който изглеждам”, смело заяви Буфал.

Списанието, на което ще е лице, е концентрирано върху музика, мода, филми и спорт и излиза в четвъртък.