Капацитетът на стадиона на Фулъм "Крейвън Котидж“ ще бъде редуциран до по-малко от 20 000 седящи места. Това ще се случи, след като завърши работата по трибуна "Riverside“. Клубът иска да започне реконструкцията по трибуната през май 2019 и очаква проектът да бъде завършен за началото на сезон 2021/22.

"Котиджърс“ получиха разрешение за 80-милионния проект преди девет месеца, но оттогава насам са назначили само доставчик – Buckingham Group в понеделник.

"Крейвън Котидж“ в момента разполага с капацитет от 25 700 места и ще бъде увеличен до почти 30 000, когато работата по трибуната приключи. Въпреки това, между 6 000 и 7 000 места няма да са налични за употреба, като 4 000 от тях ще бъдат разположени на трибуна "Riverside”, а останалите няма да се използват поради мерки за сигурност. Според информациите се очаква Фулъм да останат на "Крейвън Котидж“ по време на проекта, а не да се преместят на друг временен стадион.

"Лофтъс Роуд“ и "Грифин Парк“ – домовете на близките до Фулъм Куинс Парк Рейнджърс и Брентфорд са твърде малки, докато споделяне на "Стамфорд Бридж“ с Челси изглежда като нереалистична цел.Тимът се намира на последното място във временното класиране на английската Висша лига, като в следващия кръг приема у дома Уест Хем в лондонско дерби в събота. /БГНЕС