Един от любимците на Англия – бившият футболист Джейми Реднап е женен за съпругата си Луис вече 11 години, но продължава да обожава всяка част от екс-певицата. Пред списание „Ред” двойката разкрива различни интимни детайли от живота си, а самият Джейми определя като най-хубавото нещо в половинката си нейните „страхотни гърди”.

„Обичам да я виждам в дънки и бяла тениска – винаги съм и го повтарял. Може би от онези, по-тесничките тениски, каквато носи в момента,” с усмивка сподели Реднап.

Джейми и Луис имат двама сина, и твърдят, че не обичат да ги наричат „звездна двойка”. „Ние минаваме през нормалните неща, през които и всяка друга двойка на света. Понякога си крещим, има дни, в които не се справяме с децата…,” казват те. „Наистина сме нормални. Късметлии сме, че пред нас са се открили добри възможности.”

„Ето днес например, Джейми ще ги гледа Скай Спортс, а аз ще лежа в спалнята намусена, че никога не мога да гледам любимите си шоута на големия телевизор,” добавя Луис. Тя имаше доста проблеми със зачеването, но вече се радва на две прекрасни деца, и разказва и помага на други като нея.

Какво харесва чаровната госпожа Реднап най-много в своя съпруг – „Той има страхотна физика, страхотни крака – изглежда великолепно по къси гащета,” признава Луис.