Футболистът на Куинс Парк Рейнджърс Адел Таарабт дори не бе в групата за мача с Ливърпул днес, който „червените“ спечелиха с 3:2, ала това не попречи на неговия мениджър Хари Реднап да го упрекне за несериозното отношение към тренировъчни процес.

Мароканецът искаше да премине за постоянно в Милан през лятото, ала „росонерите“ така и не можаха да се разберат за трансферната сума с английските си колеги.

Затова Таарабт остана в КПР, където очевидно не се влага максимално. „Оня ден той игра в мача на разервния отбор и аз можех да изтичам повече от него“, заяви Реднап.

„Искам играчи, които правят опит и се трудят здраво всеки ден в добър клуб като Куинс Парк Рейнджърс. Искам и добро поведение. Точно това получих от играчите срещу Ливърпул.“

„Когато Таарабт започне да прави всичко това, макар че едва ли ще видим подобно нещо, той ще играе. Имам фантастична група от момчета и какво би трябвало да им кажа, когато ме питат за Таарабт?“

„Не мога да го браня, когато той е с почти 20 килограма наднормено тегло, получава по 60-70 хиляди на седмица и не тренира. Този в кой свят живее?“, завърши Реднап.