Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап се изказа критично по повод дългото чакане, което продължи почти 3 месеца, преди английската Футболна асоциация да обяви кой ще бъде новият национален селекционер.

Реднап бе големият фаворит за поста, след като през февруари Фабио Капело подаде оставка, но от ФА решиха да ангажират наставника на Уест Бромич Рой Ходжсън.

„Целият процес се проточи“, коментира треньорът на „шпорите“. „Не знам защо не излязоха с решение още преди 6 седмици. Какъв беше големият проблем? Уест Бромич нямаше да изпаднат и тогава, и сега. През цялото време ни затрупваха със спекулации.“

„Президентът на Тотнъм Даниел Леви, както и асистентът ми Кевин Бойд са на мнение, че по-бавното решение се е отразило на отбора ни. И двамата мислят, че е имало промяна в поведението ни на терена, но аз не виждам нещата по този начин“, добави английският специалист.

„Изобщо не ми минава през главата да напускам клуба. Не чувствам разлика нито сега, нито преди няколко години. Не съм уморен и разполагам с чудесна работа тук“, завърши Реднап.