В традиционната си колонка във вестник „Сън” мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че се радва, че точно неговият отбор ще реши спора за титлата, тъй като на „шпорите” предстоят мачове с Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

„Моето мнение е, че за нас е много добре да играем с отборите от топ четири в края на сезона. В последния ден от сезона гостува на „Анфийлд” на Ливърпул и ще бъде невероятно представление”, коментира мениджърът на Тотнъм.

„Мача с Ливърпул е насрочен на 24-и май, а само три дни по-късно е финалът за Шампионската лига, където мърсисайдци могат да играят. През следващият месец трябва да пътуваме и до „Олд Трафърд”, което също ще бъде голямо предизвикателство и за двата отбора, тъй като в този период са и полуфиналите на Шампионската лига”, добави Реднап.

„Борбата за титлата все още не е решена. Още тази събота играем с Челси и това е добре за тях, тъй като през седмицата не предстоят мачове от Шампионската лига. Със завръщането на Есиен и Карвальо, Челси наистина изглежда много сериозен кандидат за титлата”, сподели мениджърът на „шпорите”.

„Според мен Челси е най-сериозният конкурент на Манчестър Юнайтед за титлата. Ливърпул също не са никак за подценяване, тъй като имат много добра програма до края на сезона”, каза още Хари Реднап.