Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап заяви, че Лоик Реми няма да играе срещу Суонси Сити, освен ако не е напълно здрав и готов за мача.

След като във финалния ден от зимния трансферен прозорец лондончани се провалиха в опитите си да подпишат с Питър Крауч и Питър Одемвинги, опциите в атака за Реднап са свити до минимум.

Реми пропусна нулевото реми при домакинството на Норич миналия уикенд, след като се контузи в последната тренировка преди срещата. Първоначално се смяташе, че нападателят е получил мускулно разкъсване в областта на слабините, но впоследствие се разбра, че става дума за обикновено разтежение.

Въпреки това Реднап не е готов да направи компромис, ако френският национал не е напълно възстановен преди визитата на Суонси. „Не съм сигурен за Реми“, каза той. „Ще трябва още веднъж да го прегледаме. Ако всичко е наред, ще играе.“

„Той се контузи заради калния терен. Не бяхме сигурни колко сериозно е положението, но не е чак толкова лошо. Докторът каза, че това е лека травма, затова Реми има шанс да играе. Ала ако не е сигурен, че всичко е наред, няма да поема този риск. Не мога да си позволя да го загубя за по-дълъг период“, завърши Реднап.