Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап обяви, че иска да привлече бившият капитан на Арсенал Уилям Галас в състава си. Въпреки че Галас е играл за големия враг и за друг лондонски опонент – Челси, опитният специалист смята, че французинът може да блесне на „Уайт Харт Лейн”.

Постоянните проблеми с Ледли Кинг и Джонатан Уудгейт притесняват Реднап, и затова той търси варианти за дефанзивния вал. Тотнъм вече е в контакт с представителите на Галас, и Реднап призна: „Харесвам го. Мисля, че би бил страхотен свободен трансфер за нас. Това е една от възможностите. Той изобщо не е алчен, вече разговаряхме за условията му.”

„Влага се твърде много значение в това, къде е играл преди. Ако дойде при нас, и играе зле, хората ще го заплюят. Но ако дойде, и е страхотен, ще го обожават. Така е във футбола,” обясни Реднап.

Мениджърът е на мнение, че сега е моментът, в който Тотнъм може да изплува, и да задмине своя съперник от Северен Лондон Арсенал в подреждането. „Толкова сме далеч от Арсенал в последните много години, но сега имаме шанс да ги притиснем и задминем. Ще е страхотно за клуба, и не е невъзможно. Ще се борим за титлата,” обяви Хари Реднап.