Реал Мадрид направи крачка напред към звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, благодарение на небезизвестния агент Пини Захави. Испанският гранд се интересува от английския национал и ще се опита да стигне до сделка с „червените дяволи” за закупуването му.

Задачата е била поставена топ-агента, който даде да се разбере, че се е захванал сериозно с тази сделка. Според световните медии, съотборникът на Димитър Бербатов е една от летните цели на Флорентино Перес.

Източник на „Сън” разкри пред изданието, че „Захави е казал, че ще направи всичко възможно, за да докара футболиста на Сантиаго Бернабеу.”

„В клуба са уверени, че сделката може да бъде осъществена”, добави още анонимното лице.

Спекулациите около бъдещето на Уейн Рууни се засилиха още повече, след като стана ясно, че и Манчестър Юнайтед има проблеми с финансите. „Сън” припомня също така, че обикновено Флорентино Перес получава това, което иска, а Кристиано Роналдо, който бе купен за 80 милиона паунда, е поредният пример за това.

Супер агентът Захави е популярен с големите си сделки в света на футбола. Израелецът, който представлява и Рио Фърдинанд, е човекът, който докара Роман Абрамович в Челси.