Новините около безсрамника Ашли Коул продължават да занимават английските таблоиди. Този път „Сън” пусна информация за поредното похождение на футболиста на Челси.

Оказва се, че четвърто момиче е било омаяно от съпруга на Черил Коул. 28-годишната Ан Корбит е прекарала една незабравима нощ с играча в Сиатъл. Самата тя е признала, че е правила секс с него в хотела, където отборът на Челси бил отседнал по време на турнето в САЩ.

Поредното похождение на Ашли Коул е станало през юли миналата година. Футболистът забил гаджето в местен бар. След това се оказало, че си допадат и са скрепили дружбата в леглото.

„Те двамата пиха доста и бяха в добро настроение. Отидоха в нощния клуб Амбър, където останаха във ВИП-зоната. Ан каза, че прекарала нощта с Ашли и си тръгнала на следващата сутрин. Тя никога не го е виждала или говорила с него след случилото се”, разкри приятел на 28-годишната палавница.

Преди около две години Ашли и Черил бяха пред развод заради изневяра на играча с фризьорка. След разкритието за четвърти чифт рога обаче, певицата едва ли ще му прости.