Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи вярва, че неговият съотборник Тио Уолкът е в състояние да реализира над 20 попадения за „топчиите“ през задаващия се сезон.

Висшата лига тръгва с гръм и трясък този уикенд, като носителите на ФА Къп и Къмюнити Шийлд стартират с лондонско дерби срещу Уест Хем в първия кръг. Срещата е в неделя (9 август) от 15,30 часа, като можете да я наблюдавате пряко в ефира на телевизия Diema Sport, а също и чрез нашата платформа Gong Play.

След силните си изяви в края на миналата кампания и отличния двубой срещу Челси за Къмюнити Шийлд (1:0) тимът на Арсен Венгер е поставян сред основните претенденти за титлата.

Задачата е доста трудна, но Рамзи вярва, че може да разчита на голмайсторските способности, с които Уолкът разполага. Ако английският национал успее да реализира 24 гола в шампионата, той той ще има точно 100 с екипа на лондончани.

„Той е голмайстор – вкарал е много попадения за Арсенал и мисля, че може да продължи. Надявам се тази година да стигне до кота 100“, коментира уелският халф.