Новият наставник на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че основна цел пред него е „да спаси сезона” на "шпорите". Испанецът допълни, че към този момент няма представа какви футболисти трябва да привлече през зимния трансферен прозорец.

Бившият треньор на Севиля е на „Уайт Харт Лейн” само за седмица и в първия си мач от Висшата лига успя да запише равенство 1:1 с Мидълзбро. В момента Тотнъм се намира на 17-то място в английското първенство, въпреки заявените големи амбиции в началото на сезона.

„Няма да искам каквито и да е трансфери преди да имам повече информация относно състава”, коментира Рамос. „Трябва да спасим този сезон. За следващия ще можем да правим повече промени без толкова напрежение”, допълни специалистът.

В последните месеци в Англия се спекулира сериозно с бъдещето на българския национал Димитър Бербатов и вратаря Пол Робинсън. Вчера обаче от ръководството потвърдиха, че двамата ще останат в тима.

„Бербатов е добър футболист, но трябва да разберем защо не показва най-доброто от себе си”, коментира Рамос. „Робинсън пък е чудесен вратар и именно затова е английски национал”, каза още испанецът.