Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че тима се бори, но ще му трябва време, за да се справи след напускането на нападателите Димитър Бербатов и Роби Кийн.

Тотнъм похарчи 70 милиони лири за нови играчи преди началото на сезона, но клубът продължава със слабото си представяне в английското първенство по футбол и е на последно място с 1 точка от четири мача.

Тотнъм продаде Роби Кийн на Ливърпул през юли, а Бербатов премина в Манчестър Юнайтед.

"Отборът игра дълго време с Бербатов и Роби Кийн, а те са много добри нападатели. Сега сме в различна ситуация. Трябва отново да започнем от самото начало. Трябва да проумее, че сме в по-различна ситуация всички ние - играчи и целия клуб", каза Рамос на пресконференция преди утрешния първи двубой с Висла Краков в Лондон от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА.

"Ужасно нещо за нас бе, че загубихме Бербатов в последния момент и не успяхме да привлечем навреме нов футболист. Феновете, лично аз и цялото ръководство на клуба иска по-добро представяне по-бързо, но трябва да бъдем търпеливи. Този процес изисква време. Имаме добър отбор и вярвам, че в бъдеще ще го покажем. Не знам дали ще сме сред първите четири отбора в Англия, всичко е възможно. Има още 34 мача до края на първенството", добави Рамос.