Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефоу разкри пред „Сън”, че иска да остане в клуба, въпреки че мениджърът Хуанде Рамос в прав текст му е казал „Върви си, ако искаш”. Съотборникът на Димитър Бербатов обаче е убеден, че треньорът греши и силно се надява да остане в отбора.

„Мениджърът ми каза, че мога да си тръгна, ако поискам, но аз смятам да му покажа, че греши относно мен. Той ме повика в офиса и ми го каза”, сподели Джърмейн Дефоу.

„Първо си помислих, че се шегува. Смятах, че ме е повикал, за да ми каже, че ще започна титуляр срещу Арсенал за Карлинг Къп. Но той ми каза просто, че ако искам, мога да си тръгна”, сподели нападателят пред "Сън".

„Все още обаче нямам намерение да напускам, защото обичам този клуб. Дори искам да подпиша нов договор, а аз знам, че хората от ръководството също се надяват да остана. Но никой не бива да очаква, че ако не играя редовно, ще мога да преподпиша”, добави Дефоу.

25-годишният нападател се намира в отлична форма, съобщава още „Сън”. Той вкара пет гола за последните си седем мача с екипа на „шпорите”.

До края на настоящия му договор с клуба остават още 18 месеца. И докато Хуанде Рамос е щастлив от факта, че най-вероятно ще се отърве от Дефоу, то шефът на клуба Даниел Леви се надява футболистът да остане.